Over ons

Wat ons onderscheidt, is dat wij, Rudi en Evy, als zaakvoerders persoonlijk betrokken zijn bij elk project. We zijn niet alleen zakelijke partners maar ook levenspartners, wat resulteert in een unieke synergie en toewijding aan elk project.

Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring garanderen we dat elk detail van onze vastgoedprojecten zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. Dit om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen.

Rudi en Evy, de zaakvoerders van Bouwinterieur.
Realisatie door bouwinterieur in Knokke-Heist. 1

Ervaring

Met 33 jaar ervaring in de vastgoedsector en een decennium van actieve betrokkenheid in de prachtige omgeving van Knokke-Heist, kunnen we met trots zeggen dat we experten zijn in ons vak. Onze passie voor interieur en onze toewijding aan kwaliteit zitten in ons DNA.

Bij Bouwinterieur hebben we niet alleen ervaring, maar ook een diepe liefde voor wat we doen, en we staan klaar om die passie te delen in elk project dat we aanpakken. We kijken ernaar uit om onze expertise en enthousiasme met u te delen.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.

Privacy voorkeuren

Wanneer u websites bezoekt, kunnen zij gegevens in uw browser opslaan of opvragen. Deze opslag is vaak noodzakelijk voor de basisfunctionaliteit van de website. De opslag kan worden gebruikt voor marketing, analyse en personalisatie van de site, zoals het opslaan van uw voorkeuren. Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Toestemmingen per categorie

Essentieel

Altijd actief

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Marketing

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses. Ze kunnen ook worden gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken en de doeltreffendheid van reclamecampagnes te meten. Advertentienetwerken plaatsen ze meestal met toestemming van de websitebeheerder.

Personalisatie

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden. Een website kan u bijvoorbeeld voorzien van lokale weerberichten of verkeersinformatie door gegevens over uw huidige locatie op te slaan.

Analytics

Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe zijn website presteert, hoe bezoekers met de site omgaan en of er technische problemen zijn. Dit opslagtype verzamelt gewoonlijk geen informatie waarmee een bezoeker kan worden geïdentificeerd.