Over ons

Wat ons onderscheidt, is dat wij, Rudi en Evy, als zaakvoerders persoonlijk betrokken zijn bij elk project. We zijn niet alleen zakelijke partners maar ook levenspartners, wat resulteert in een unieke synergie en toewijding aan elk project.

Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring garanderen we dat elk detail van onze vastgoedprojecten zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. Dit om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen.

Rudi en Evy, de zaakvoerders van Bouwinterieur.
Realisatie door bouwinterieur in Knokke-Heist. 1

Ervaring

Met 33 jaar ervaring in de vastgoedsector en een decennium van actieve betrokkenheid in de prachtige omgeving van Knokke-Heist, kunnen we met trots zeggen dat we experten zijn in ons vak. Onze passie voor interieur en onze toewijding aan kwaliteit zitten in ons DNA.

Bij Bouwinterieur hebben we niet alleen ervaring, maar ook een diepe liefde voor wat we doen, en we staan klaar om die passie te delen in elk project dat we aanpakken. We kijken ernaar uit om onze expertise en enthousiasme met u te delen.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.