A. Dansestraat 1 bus 2.1

3 slaapkamer hoekappartement
€ 975.000,00
No items found.

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

2

Aantal toiletten

3

Algemeen

Ontdek dit schitterend gerenoveerde hoekappartement, ideaal gelegen met volop lichtinval. Dit pareltje bevindt zich op de tweede verdieping en biedt een perfecte combinatie van luxe, comfort en rust.

Dit appartement bestaat uit een ruime en lichtrijke woonkamer waardoor je, dankzij de vele ramen, volop kan genieten van het natuurlijk licht, met aansluitend een open ingerichte keuken voorzien van alle moderne comfort (toestellen Miele),  achteraan 3 slaapkamers, allen met ingemaakte kasten, 2 badkamers en 3 toiletten.

Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats in het gebouw.

Dit zonnige en centraal gelegen hoekappartement is een unieke kans voor wie op zoek is naar een luxe woning aan de kust. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige verblijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Uw droomappartement aan zee wacht op u!

Beschrijving

  • Keuken: volledig ingericht
  • Lift: ja

Stedenbouw

Bewoonbare oppervlakte: 110 m2

·  Stedenbouwkundige verg.: ja

·  Vergunning uitgereikt: ja

·  Woongebied: ja

·  Dagvaardiging: nee

·  Voorkooprecht: nee

·  Gebied voorverblijfsrecr.: nee

· Verkavelingsvergunning: nee

Ligging

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.

Privacy voorkeuren

Wanneer u websites bezoekt, kunnen zij gegevens in uw browser opslaan of opvragen. Deze opslag is vaak noodzakelijk voor de basisfunctionaliteit van de website. De opslag kan worden gebruikt voor marketing, analyse en personalisatie van de site, zoals het opslaan van uw voorkeuren. Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Toestemmingen per categorie

Essentieel

Altijd actief

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Marketing

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses. Ze kunnen ook worden gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken en de doeltreffendheid van reclamecampagnes te meten. Advertentienetwerken plaatsen ze meestal met toestemming van de websitebeheerder.

Personalisatie

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden. Een website kan u bijvoorbeeld voorzien van lokale weerberichten of verkeersinformatie door gegevens over uw huidige locatie op te slaan.

Analytics

Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe zijn website presteert, hoe bezoekers met de site omgaan en of er technische problemen zijn. Dit opslagtype verzamelt gewoonlijk geen informatie waarmee een bezoeker kan worden geïdentificeerd.